Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@12:35:03 GMT

علی صوفی «پرنسس های کوره» را به گالری کاما می آورد

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۷۰۲۷

علی صوفی «پرنسس های کوره» را به گالری کاما می آورد

دومین نمایشگاه عکس علی صوفی با عنوان «پرنسس های کوره» هشتم اسفند در گالری کاما افتتاح می شود و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی این نمایشگاه؛ «علی صوفی» درباره این نمایشگاه گفت: در نمایشگاه «پرنسس های کوره» مجموعه‌ای از15 عکس پرتره رنگی از دخترانی که در کوره‌های آجرپزی به همراه خانواده هایشان زندگی می کننده می‌کنند را به نمایش گذاشته‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: زمانی که عکاسی این مجموعه را شروع کردم؛ این کار را با هدف برپایی نمایشگاه انجام ندادم، بلکه می خواستم رویاهای این کودکان را به نمایش بگذارم.به همین دلیل با برپایی این نمایشگاه؛ این پروژه عکاسی برای من به پایان نمی رسد بلکه ادامه خواهد داشت.

این عکاس افزود: برای گرفتن این عکس ها با بچه ها صحبت کرده ام و از آن ها این سوال را پرسیده ام که بیشتر دوست دارند چگونه باشند و با این عکس ها تلاش کرده ام رویاهای آن ها را با حداقل امکاناتی که توانستم فراهم کنم عملی کنم.

 او افزود:همیشه عکس هایی که از بچه های کوره ها می گرفتم هدیه می دادم به خودشان. اما این بار خواستم زیبایی و رویاهای آن ها را در معرض دید عموم بگذارم.

صوفی گفت: من سال‌هاست که عکاسی می‌کنم و تمرکزم را بر روی عکاسی مستند اجتماعی و پرتره گذاشته‌ام و برخلاف برخی از عکاسان که برای گرفتن یک فریم عکس، حرمت سوژه را نادیده می‌گیرند، تلاش می‌کنم بر روی زندگی افراد و ساکنان مناطقی که از آن‌ها عکاسی می‌کنم تأثیر بگذارم.

او افزود: بیش از 7 سال است که به کوره‌های آجرپزی جنوب تهران رفت آمد می‌کنم و از ساکنان این مناطق عکاسی می‌کنم و در این مدت توانسته ام ارتباط خوبی با ساکنان این کوره ها برقرار کنم و عکاسی از این کوره ها فرصتی را برای من فراهم کرده تا بتوانم کمکی به این خانواده ها بکنم و تغییری در وضیعت زندگی آن ها بوجود بیاورم. خوشحالم که در این میان، افراد مختلفی که بخش عمده آن ها از طبقه متوسط اجتماع هستند در این کارانسان دوستانه با من همراه شده اند.

به گفته این عکاس در این نمایشگاه 15 عکس  رنگی در ابعاد 100 در 70 به نمایش گذاشته شده است و این عکاس قصد دارد عواید فروش این نمایشگاه را برای بهبود وضیعت زندگی و آموزشی کودکانی که در کوره‌های آجرپزی جنوب شرق تهران زندگی می‌کنند، صرف کند.

استیمنت این نمایشگاه توسط سعید امکانی نوشته شده است؛

 در بخشی از این متن آمده است؛ «علی صوفی در این مجموعه تلاش کرده روُیای کودکانی را به تصویر بکشد که سالها با نبض آنها زندگی کرده است . هر کدام از این پرتره ها پشت چهره ی پرنسس وارشان درد و غمی عمیق پنهان است که عکاس با تیز هوشی آنها را به تصویر کشیده است و هر کدام حاکی از روُیای معصومانه کودکانه و سبک زندگی این کودکان است.

عکاس جدای از دغدغه ی عکاسی بلکه با هویت دادن به تک تک این کودکان توانسته روُیای فانتزی آنها را نیز به حقیقت برساند.

روُیایی که هر کودکی برای خود میسازد و با ان زندگی می کند . کودکان دختری که در عکسهای علی صوفی هستند ملکه و پرنسس هایی هستند که تنها در افسانه ها نیست و علی صوفی توانسته با حداقل چیزهایی چون تاج گل ، دستبند و شنل ملکه...که به انتخاب خود این کودکان بوده روُیای آنها را به تصویر بکشد و آنها را برای لحظه ایی از واقعیت خود دور کند»

علی صوفی نقاش خودآموخته و عکاس متولد 1361 تبریز و دانش‌آموخته رشته عکاسی است. او سال‌هاست که تمرکزش را بر روی عکاسی مستند اجتماعی و تبلیغاتی گذاشته است و تاکنون در بیش از پنج نمایشگاه گروهی عکس‌هایش را به نمایش گذاشته است. او پیشتر مجموعه دیگری از عکس هایش را با عنوان در همین حوالی را در گالری آریانا به نمایش گذاشته است.

گالری کاما در خیابان پاسداران، خیابان گلستان دهم، پلاک ۴۴، ساختمان فرین واقع شده است.

 

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: علی صوفی گالری کاما نمایشگاه عکس نمایش گذاشته علی صوفی کوره ها عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۷۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۳ اردیبهشت برابر ۲ می را ورق می‌زنیم.

***

الکترولیز آب

۲ می ۱۸۰۰ میلادی برابر با ۱۳ اردیبهشت ۱۱۷۹ خورشیدی، شیمی‌دان انگلیسی ویلیام نیکلسون اولین کسی بود که با استفاده از الکتریسیته واکنش شیمیایی ایجاد کرد. او با آنتونی کارلایل، جراح لندنی روی شمع ولتایی الساندرو ولتا آزمایش می‌کرد. اثر جدید زمانی کشف شد که سیم‌های قطب‌های باتری مورد استفاده با آب تماس پیدا کردند و با عبور جریان برق از آب حباب‌های گاز تولید شد. بررسی دقیق‌تر الکترولیز نشان داد که اکسیژن در آند (قطب مثبت) آزاد و هیدروژن در کاتد (قطب منفی) ظاهر شد. به‌این‌ترتیب، او فهمید که الکتریسیته مولکول‌های آب را جدا می‌کند و همچنین اثر مقدار هیدروژن و اکسیژن آزادشده در اثر جریان الکتریکی با مقدار جریان استفاده‌شده متناسب بود.

درگذشت لئوناردو داوینچی

۲ می ۱۵۱۹ میلادی برابر با ۱۳ اردیبهشت ۸۹۸ خورشیدی، لئوناردو داوینچی، نقاش، مجسمه‌ساز، طراح، فیزیکدان، مهندس و معمار ایتالیایی که با ساخت نمونه‌های اولیه وسایل پروازی، تجهیزات غواصی، زیردریایی و ربات مخترع مبتکری هم بود درگذشت. داوینچی ساختمان‌ها، پل‌ها، کانال‌ها، قلعه‌ها و ماشین‌های جنگی را طراحی کرد. ایده‌های او با طرح‌هایش در دفترچه‌های ارزشمندش حفظ شده است. این میان، او مجذوب پرندگان و پرواز بود، بنابراین بسیاری از طرح‌های خارق‌العاده‌اش از ماشین‌های پرنده است. این نقاشی‌ها نشان‌دهنده نبوغ اختراع مکانیکی است. درک داوینچی از تحقیق علمی واقعاً قرن‌ها جلوتر از زمان خودش بود. اما بیشتر شهرت او در این است که یکی از بزرگ‌ترین نقاشان تمام دوران است که بیشتر برای نقاشی‌هایی مانند مونالیزا و شام آخر شناخته شده است.

فردریک اسکات آرچر

۲ می ۱۸۵۷ میلادی برابر با ۱۳ اردیبهشت ۱۲۳۶ خورشیدی، فردریک اسکات آرچر، مخترع انگلیسی فرآیند عکاسی کلودیون درگذشت. این فرایند که همچنین به فرآیند شیشه خیس کلودیونی یا فرآیند شیشه کلودیون تَر هم شناخته می‌شود اولین فرآیند عکاسی کاربردی است که امکان ساخت کپی‌های اضافی از یک عکس را فراهم کرد و از سال ۱۸۵۱ تا حدود سال ۱۸۸۰ مورد استفاده قرار گرفت. آرچر هنگام خدمت به‌عنوان شاگرد نقره‌سازی، علاقه‌اش را از مجسمه‌سازی و طراحی سکه به کاوش و پژوهش روی بهبود فرآیند عکاسی معطوف کرد. سال ۱۸۴۸، او کشف کرد که کلودیون، محلولی از پنبه نیتروسلولز در اتر روی شیشه (صفحه تَر)، می‌تواند از روش کالوتایپ هنری فاکس تالبوت که برپایه نگاتیوهای کاغذی بود و همچنین از روش عکاسی داگرئوتایپ ساخت لوئی داگر که فقط یک عکس پوزتیو تهیه می‌کرد و قابل چاپ از روی نگاتیو وجود نبود، برتری داشته باشد. این عکاسی جدید صفحه تَر برای سه دهه مورد علاقه عکاسان بود. آرچر هرگز فرآیند اختراعی خودش را ثبت نکرد و از این‌رو، هیچ منفعت تجاری از آن نبرد و در فقر از دنیا رفت.

بنجامین اسپاک

۲ می ۱۹۰۳ میلادی برابر با ۱۳ اردیبهشت ۱۲۸۲ خورشیدی، بنجامین مک‌لین اسپاک، پزشک اطفال آمریکایی که کتاب‌هایش بر نسل‌های والدین سراسر جهان تاثیر گذاشت، درگذشت. اسپاک پس‌از اخذ مدرک پزشکی، مدتی را به‌عنوان رزیدنت در رشته اطفال گذراند. سپس تصمیم گرفت که برای بهبود مهارت‌هایش در آن زمینه، آموزش‌های روان‌شناختی را به دانش خود اضافه کند. او نوشتن اولین کتابش را در سال ۱۹۴۳ آغاز کرد و قصد داشت از سفتی خرد متعارف دور شود و عقل سلیم را تقویت کند تا والدین با مهربانی و محبت بیشتری با کودکان رفتار کنند. این کتاب در سال ۱۹۴۶ با عنوان «کتاب عقل سلیم مراقبت از نوزاد و کودک» منتشر شد و بیش‌از چهار میلیون نسخه در ۶ سال اول انتشار آن به فروش رفت و در نهایت به بسیاری از زبان‌ها ترجمه شد. طی سال‌ها، او اصلاحاتی انجام داد تا بینش‌های جدید را منعکس کند. او همچنین به‌دلیل مبارزات انتخاباتی برای خلع سلاح هسته‌ای و اعتراضات ضد‌جنگ معروف بود. بعضی کتاب‌های اسپاک ازجمله «دن‍ی‍ای‌ ب‍ه‍ت‍ر ب‍رای‌ ک‍ودک‍ان‍م‍ان»‌، «ت‍غ‍ذی‍ه‌، ت‍رب‍ی‍ت‌ و ن‍گ‍ه‍داری‌ ک‍ودک‌: ب‍ان‍ض‍م‍ام‌ راه‍ن‍م‍ای‌ واک‍س‍ی‍ن‍اس‍ی‍ون»‌ و «پ‍رورش‌ ف‍رزن‍د در ع‍ص‍ر دش‍وار م‍ا» به فارسی منتشر شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از کوره‌های آتشین تا نوک تیز؛ مدادها چگونه ساخته می‌شوند؟
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • ۱۳ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • عکاسی از اسب فضایی با جزییات دقیق
  • راه اندازی دوباره واحد پتروشیمی آبادان