Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@08:07:54 GMT

نمایش بی‌پایان انسان/ کاریکاتور در نشریات به کاما رسید

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۶۵۱۶

نمایش بی‌پایان انسان/ کاریکاتور در نشریات به کاما رسید

به گزارش خبرنگار مهر، روزهایی که در حال تجربه و گذران آنها هستیم، موسوم به روزهای کرونایی برای همه مردم است و اهالی فرهنگ و هنر نیز از این قاعده مستثنی نیستند؛ این در حالی است که فعالیت‌های هنری از جمله سینما، تئاتر، موسیقی و نمایش آثار تجسمی به صورت نیمه تعطیل برگزار می‌شوند. در این میان گالری‌هایی در پایتخت هستند که نمایشگاه‌های هنری را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی یا به صورت آنلاین برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزهای جمعه نیز که عمدتاً روزهای افتتاحیه نمایشگاه‌های هنری است، همچون قبل رونق ندارند اما با تعداد افراد کمتری در حال برگزاری هستند و همگان سعی می‌کنند این روزها را پشت سر بگذارند تا به روزهای پررونق گذشته بازگردیم. در هفته‌ای که گذشت بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران نیز افتتاح شد و تا روز جمعه ۲۸ شهریور ادامه دارد. اما در آخرین جمعه شهریورماه و تابستان تعدادی نمایشگاه هنری در گالری‌های تهران افتتاح می‌شوند که در ادامه تعدادی از آنها را برمی‌شمریم.

گالری کاما

نمایشگاه تحقیقی و پژوهشی «کاریکاتور در نشریات» با نمایش ۲۵ اثر کاریکاتور در نشریات سال‌های ۱۳۳۵ تا ۱۳۵۵ به کیوریتوری مونا خوش اقبال در گالری کاما به نشانی خیابان پاسداران، خیابان گلستان دهم، پلاک ۴۴، طبقه ۲ برپا می‌شود و تا دوم مهر ادامه خواهد داشت.

در این نمایشگاه، ۲۵ اثر کاریکاتور از اردشیر محصص، قاسم حاجی زاده، رضا بیژن و لباف به نمایش گذاشته می‌شود.

مونا خوش اقبال درباره این نمایشگاه گفت: نمایشگاه «کاریکاتور در نشریات» با هدف بررسی پژوهشی و تحلیلی کاریکاتور در مطبوعات ایران در دهه ۳۰ تا ۵۰ خورشیدی برپا می‌شود و ویژگی بارز آثار این نمایشگاه نگاه اعتراضی این آثار به شرایط سیاسی و اجتماعی آن برهه تاریخی است.

گالری والی

نمایشگاه انفرادی طراحی سمانه یوسفی با عنوان «دهلیز» از فردا جمعه در گالری والی به نشانی میدان ونک، خیابان شهید خدامی، پلاک ۷۲ افتتاح می شود.

در استیتمنت این نمایشگاه به قلم سمانه یوسفی نوشته شده است: «می توانم تصور کنم که این بار هم به سکوت می‌گذرد، باز هم نگاه بی سرانجام و کلام بیهوده! وانمود می‌کنم هیچ اتفاقی نیفتاده است. چه قدر گفتنش برایم سخت است؛ هربار و هربار این داستان تکراری! تکرار می‌شود. دست و پا که بزنی هیچ چیز بهتر نمی‌شود، تنها زندگی چون برهوت پیش چشمانت عریان می‌شود. باز با دستانی خالی برخواهم گشت. چشمانم را می بندم، به دستانم اجازه می‌دهم تا ببینند. دستانم نور را حس می‌کنند، باور می‌کنند، آنها به نور دهلیز ایمان دارند.»

گالری شیرین

گالری شیرین از روز جمعه ۲۸ شهریورماه میزبان ۲ نمایشگاه هنری در ۲ فضای نمایشگاهی خود خواهد بود. در گالری شماره یک، نمایشگاه گروهی «قاصدک و آرزوهایش» به کوشش مهناز کریمی اقدم و به نفع خیریه برپا می‌شود.

در گالری شماره ۲ نیز، نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های کتایون مقدم با عنوان «درهم تنیدگی» افتتاح خواهد شد.

گالری شیرین در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، کوچه سیزدهم، پلاک ۵ قرار دارد و روزهای دوشنبه تعطیل است.

گالری اعتماد

گالری اعتماد نیز در آخرین جمعه شهریورماه میزبان دو نمایشگاه هنری نمایشگاه انفرادی آثار حجمی حسین آزادی با عنوان «مچالگی» و نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های سحر صفریان با عنوان «هندسه-نیم رخ ها» خواهد بود. این گالری در میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، بن بست شیرودی پلاک ۲۵ قرار دارد.

در استیتمنت نمایشگاه انفرادی آثار حجمی حسین آزادی با عنوان «مچالگی» آمده است: «رنج، آدمی را دچار استحاله می‌کند.

در عصر حاضر که تغییرات ناگهانی از همه سو را بیشتر تجربه می‌کنیم، خودآگاه یا ناخوداگاه، دانسته‌ایم که اگر منعطف نباشیم حذف می‌شویم.

از سوی دیگر بشری رو در رویمان است که دچار اضمحلال شده و عناصر زندگی یک به یک در محیط اش نابود می‌شوند. مناسبات او با دنیا، سرد و زنگ زده است و در حال پوسیدن. انسانی که حتا فرصت انتخاب ندارد، روز به روز منعطف‌تر می‌شود تا زنده بماند. غافل از اینکه، از یک جایی به بعد این انعطاف او را مچاله می‌کند.

بعد از این مچاله گی نه راهی برای انسان باقیست، نه برای محیط اش! آنچه که او باید قربانی کند، خودش برای خودش است. وقتی تقدیس خود را کنار بگذارد و از شیر خود بنوشد، به فردیت می‌رسد و خود را می‌آفریند.»

در استیتمنت نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های سحر صفریان با عنوان «هندسه-نیم رخ ها» نیز آمده است: «سال ها پیش، از پرتره خودم، تمام رخ و بعد نیم رخ که بیشترین خودم باشم. بعدها در انهدام خودم کوشیدم با اجماع «من»، همان پرتره‌های نیم رخ، تکرار فرم تا دفع معنا و مرز میان از آن موقع هندسه میان اهمیت پیدا کرد. آنچه که عمداً و سهواً پیش آمد، هندسه‌ای ناخواسته از جنس جغرافیا و فرم‌هایی اندام وار بود و اکنون، در جایی هندسه میل به جذب دارد و در جایی دیگر رو به ویرانی.»

گالری پروژه‌های آران

نمایشگاه انفرادی کوشا موسوی با عنوان «بی‌پایان و نامعلوم؛ از مجموعه انسان» در آخرین جمعه شهریورماه در گالری پروژه‌های آران به نشانی خیابان نوفل لوشاتو کوچه لولاگر پلاک ۵ افتتاح می شود.

در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: «این مجموعه در مورد انسان است. انسان به‌عنوان گونه‌ای از جانداران روی کره زمین. انسان در تقابل با خود و دنیای درونی خویش و در مواجهه با اطراف و دنیای بیرونی خود. کوشا موسوی در مجموعه اخیرش به «انسان» و تقابل‌های درونی و بیرونی‌اش پرداخته است و در صدد پاسخ به پرسش‌هایی است پیرامون این‌گونه جانوری در برابر خویش، مرزهایی که همواره می‌آفریند و رویارویی با همنوع خود بر سر قلمرویی که از آن خود می‌داند.

هنرمند واکنشی‌هایی سیال به این چالش‌ها را از مسیر چیدمان، ویدئو، چاپ دستی، نقاشی و مجسمه را بدون وابسته ماندن به رسانه‌ای یگانه پیش کشیده است.

پروسه ساخت این مجموعه درهم‌تنیده بیش از دو سال به طول انجامیده و با افزودن و کاستن پاره‌هایی همچنان ادامه دارد. برای نمایش در ایران، بخشی از این مجموعه به نمایش گذاشته می‌شود که شامل یک چیدمان مرکزی در یک سالن و چندین ابژه و ویدئوی مکمل خواهد بود.

پیچیدگی‌های روابط بینا انسانی و سرنوشتی نامعلوم و شاید بشر و باورهای متزلزل که در در چرخه‌ای باطل گرفتار آمده‌اند، در این میدان آزموده و بررسی می‌شود. سرگشتگی و تعلیق انسان در آینه‌های گوناگون خرده روایت‌ها را منعکس می‌‎کنند. آثاری که با پرداختن به بیهودگی متکثر امر روزمره، به‌تنهایی یا در گفتگو با یکدیگر به عمق این چالش‌ها افزوده‌اند؛ گویی انسان و نوع انسان در مسیر زیاده‌خواهی، در یک بازی بی‌پایان و نامعلوم گرفتار آمده است … .»

گالری آرتیبیشن

ششمین نمایشگاه کلکسیونر با جمع‌آوری آثاری از هنرمندان پیشکسوت و هنرمندان مدرن دهه‌های آغازین ورود هنر مدرن به ایران جمعه ۲۸ شهریورماه در گالری آرتیبیشن به نشانی خیابان شریعتی، بالاتر از همت، خیابان گل‌نبی غرب، میدان کتابی (احمدی روشن)، خیابان ساسانی‌پور، خیابان دریا (قندی)، پلاک ۶ افتتاح می‌شود.

ششمین دوره این نمایشگاه با حضور جمع گسترده‌تری از مجموعه‌داران و گالری‌داران، تعداد ۲۰ اثر از هنرمندان و مشاهیری چون بهمن محصص، جعفر روحبخش، هانیبال الخاص، حسین کاظمی، فریده لاشایی، صادق تبریزی، منصوره حسینی، نصرالله افجه‌ای، پروانه اعتمادی، مهدی حسینی، منوچهر معتبر، جلال شباهنگی، محمود زنده، مرتضی رازفر، احمد مرشدلو، علی ندائی، عبدی اسبقی، علیرضا آستانه و هادی روشن ضمیر برای علاقه‌مندان به هنر جمع‌آوری شده و به نمایش گذاشته می‌شود.

همچنین آثار این نمایشگاه برای علاقه‌مندانی که در تهران سکونت ندارند به‌صورت آنلاین در سایت آرتیبیشن www.artibition.net به نمایش گذاشته می‌شود.

کد خبر 5026073

منبع: مهر

کلیدواژه: گالری گردی گالری کاما گالری والی گالری آرتیبیشن گالری شیرین گالری اعتماد منوچهر معتبر جلال شباهنگی نقاشی مجسمه سازی تئاتر ایران برنامه تلویزیونی شبکه پنج سیما ویروس کرونا فیلم کوتاه فیلم سینمایی جشنواره فیلم ونیز موسیقی ایرانی کارگردان تئاتر مجید مجیدی آلبوم موسیقی رادیو نمایش تئاتر شهر نمایش گذاشته می شود نمایشگاه انفرادی نیم رخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۶۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با عشق به ایران در ارمنستان

موزه نسخه‌های خطی و دست‌نویس‌های باستانی ارمنستان، شاهکارهای نقاش و مینیاتوریست ایرانی ـ ارمنی «آندره سِوروگیان» از شاهنامه فردوسی را برای ۶ ماه به نمایش گذاشت. این موزه پیش از این، با رونماییِ گلچینی از آثار قاجار به مدت سه سال، به پیوندهای فرهنگی با ایران رنگ داده و همکاری‌هایی را با ایران برای مرمت نسخه‌های خطی آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، موزه ماتناداران (مسروپ ماشتوتس) در شهر ایروان ارمنستان، که به دلیل داشتن گنجینه‌ای از نسخه‌ها و کتاب‌های مقدس دعا، پس از کلیسای «اچمیادزین»، مکانی مقدس برای مردم این کشور به شمار می‌آید، محل برگزاری رویدادهای بسیاری به‌ویژه در پیوند با ایران بوده است. این موزه که حدود ۲۰ هزار نسخه و دست‌نویس باستانی در اختیار دارد و حدود ۴۵۰ اثر از میان آنها، نسخه‌های ایرانی است، به مدت سه سال گلچینی از آثار قاجاری را به نمایش گذاشته شده بود و در ادامه، نمایشگاهی از عکس‌های آرشیوی و کلکسیونی این موزه برپا شد که عکس‌هایی از ایران قدیم و دربار قاجار در بین آنها دیده می‌شد. از ۱۲ اردیبهشت ماه (اول ماه می) نیز مجموعه‌ آثار نقاش ایرانی ـ ارمنی در همین موزه به نمایش گذاشته شده است، آثاری که از مجموعه‌های مختلفی در جهان گردآوری شده و بخشی از آنها حاصل ۹ سال شیفتگی «آندره سِوروگیان» به شاهنامه فردوسی است.

ایوت تجریان ـ رئیس موزه ماتناداران (مسروپ ماشتوتس) ـ که دکترای تاریخ هنر دارد و به عنوان یک ایرانی ـ ارمنی از برگزاری نمایشگاه «آندره سِوروگیان» با هیجان سخن می‌گوید، در گفت‌وگویی که با ایسنا داشت، درباره اهمیت برپایی این رویداد در ارمنستان، که رنگ و حسی ایرانی دارد، توضیح داد: این نمایشگاه از اول ماه می (۱۲ اردیبهشت ماه) به یاد نقاش ایرانی ـ ارمنی «آندره سِوروگیان» برپا می‌شود. هرچند قبلا، تعداد بسیار اندکی از آثار سوروگیان در این موزه به نمایش گذاشته شده، ولی در نمایشگاه پیش‌رو مجموعه بیشتری از آثار او به نمایش درآمده است. آثار این نمایشگاه از مناطق مختلفی گردآوری شده است. پسر آندره سِوروگیان (دکتر امانوئل) که در قید حیات است و در آلمان زندگی می‌کند و حدود ۹۴ سال دارد، سال‌ها قبل کلکسیون بزرگی به این موزه اهدا کرد. این مجموعه شامل نقاشی‌هایی از آندره سوروگیان و آثاری از پدر بزرگشان، «آنتوان سوروگین» (از نخستین پیشگامان عکاسی در ایران که به عکاس قاجار معروف بوده) است. از کلسیای اچمیادزین (ارمنستان) نیز ۶ اثر در اختیار این نمایشگاه قرار داده شده است.

آندره سوروگیان زاده ۱۲ اردیبهشت ۱۲۷۵ خورشیدی در ایران، از نقاشان برجسته مینیاتور و از بنیانگذاران شیوه مردمی در نقاشی ایرانی
او ۹ سال در انزوا به سر برد و غرق در شاهنامه شد و ۴۱۶ اثر از این اثر فردوسی پدید آورد

او این توضیح را اضافه کرد: آثاری که از آندره سِوروگیان در موزه ماتناداران نگهداری می‌شود با آثار موجود در اچمیادزین تفاوت دارد؛ آثار آنجا از اسطوره‌های تاریخی ارمنی است، اما آثاری که ما در این موزه نگهداری می‌کنیم بیشتر از شاهنامه فردوسی، خیام و باباطاهر است. همچنین از موزه‌های مختلف آثاری که الهام‌بخش نقاشی‌های آندره سِوروگیان بودند در اختیار ما قرار داده شده است.

رئیس موزه ماتناداران گفت: این نمایشگاه قرار است تا ۶ ماه ادامه داشته باشد. پیش زمینه آن نیز همایشی بود که برای یکصد و سی‌امین سال یادبود سِوروگیان در نخستین روزهای فروردین (۲۱ و ۲۲ مارچ) برگزار شد، که مهمانی هم از بخش میراث مکتوب ایران داشتیم و یک گروه موسیقی از ایران نیز دعوت شده بود.

تجریان درباره شیوه کار آندره سِوروگیان که آن را ارزشمند و خاص کرده است، گفت: او ۹ سال خود را در خانه به انزوا برد و با خود عهد کرد که به مناسبت هزارمین سالگرد تولد فردوسی، (۱۹۳۴ میلادی) ۴۱۶ تابلوی بزرگ از روی شاهنامه به تصویر درآورد. یک نمونه از آن نقاشی‌ها را در موزه ماتناداران به نمایش گذاشته‌ایم. سِوروگیان به این منظور حتی یک دوره آموزش خوش‌نویسی گذرانده بود. دوستانش که صادق هدایت و بزرگ علوی بودند به او لقب «درویش» داده بودند. سوروگیان یکسری اثر هم از آثار خیام، حافظ و باباطاهر دارد.

امانئول فرزند آندره سوروگیان، آثاری از این نقاش برجسته را به موزه ماتناداران در ارمنستان اهدا کرده است.
در این بخش همچنین جلدهای لاکی دیده می‌شود که شیوه مرمت آن با مشارکت حمید ملکیان، به نمایش گذاشته شده است

رئیس موزه ماتناداران درباره دیگر رویدادهای این موزه که در پیوند با ایران بوده است، توضیح داد: سال گذشته از ماه نوامبر نمایشگاه بزرگی داشتیم که گلچینی بود از عکس‌های آرشیو و کلکسیون‌های مختلف که در این موزه نگهداری می‌شود. در این موزه هرگز نمایشگاه عکس نداشتیم. ما از عکاسان نسل اول ارامنه که در دربارهای مختلف کار کردند، کارهای زیادی در موزه داشتیم که هرگز به نمایش نگذاشته بودیم. در بین آنها عکس‌های زیادی از ایران وجود دارد، که مجموعه به نمایش گذاشته‌شده گلچینی است از آنچه در این موزه نگهداری می‌شود. این موزه چون به انستیتو نسخ خطی شهره است تا پیش از این، کسی به عکس‌های آن توجهی نکرده بود، درحالی که نگاتیوهای شیشه‌ای و عکس‌های زیادی داریم و اتفاقا من سه سال روی این مجموعه کار کرده بودم و این گلچین نتیجه آن کار تحقیقی است. آنها عکاسان ارامنی و روسی هستند که از اواخر قرن نوزدهم میلادی به ایران و دیگر نقاط دنیا سفر کرده بودند. این نمایشگاه قرار بود به مدت ۶ ماه برگزار شود، ولی چون خیلی استقبال شد، ادامه پیدا کرد.

عکسی از «آنتوان سوروگین» از «سیزده به در» در ایران که در نمایشگاه موقتی عکاسان ارامنه در موزه ماتناداران به نمایش گذاشته شد
او به عنوان عکاس دربار قاجار نیز معروف بود، هرچند عکس‌هایش به دربار محدود نشد و واضح‌ترین تصویر از مردم ایران در آن دوره را به قاب درآورد

تجریان ادامه داد: پیش از آن هم، نمایشگاهی از آثار قاجاری در موزه ماتناداران برگزار شده بود، که چندین بار تمدید شد. این نمایشگاه به مدت سه سال برقرار بود. روال کار موزه این است که نسخه‌های اصلی را نمی‌توانیم به مدت طولانی به نمایش بگذاریم، برای همین در طول برگزاری این نمایشگاه بعضی از نسخه‌ها را چندین بار جابه‌جا کردیم. ما در این موزه بیش از ۴۵۰ نسخه ایرانی داریم که بخشی از آن به دوره قاجار مربوط می‌شود. گلچینی از این آثار در آن نمایشگاه و به مدت سه سال به نمایش گذاشته شد.

 او درباره دلیل استقبال از نمایشگاه آثار قاجاری در ارمنستان، اظهار کرد: استقبال از آن نمایشگاه شاید متأثر از آشنایی مردم ارمنستان با آن مقطع تاریخی باشد؛ دوره‌ای که ارمنستان بخشی از سرزمین ایران بود و نقاشان  ارامنه از آن دوره بسیار تاثیر گرفته بودند. غیر از این، ایران برای ارامنه، سرزمینی افسانه‌ای و اسطوره‌ای و الهام‌بخشی بود.

البته نقش تجریان به عنوان رئیس ایرانی ـ ارمنی موزه در برگزاری چنین رویدادی بی‌تأثیر نبوده است و خودش هم درباره تأثیر آن گفت: مدیر بخش انستیتو همیشه می‌گوید ۹۰ درصد برنامه‌های موزه ماتناداران ایرانی شده است، مثلا ما میز نوروز را در ۲۱ مارچ چیده بودیم و همایش «آندره سوروگیان» را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که همزمان با نوروز شده بود.

او ادامه داد: ما به عنوان دو کشور همسایه باید همدیگر را بشناسیم. متاسفانه زمانی که ارمنستان جزو شوروی بود، روابط دو کشور خیلی کم شده بوده و دو کشور از یکدیگر دور شدند. اکنون لازم است افزون بر روابط سیاسی، روابط فرهنگی دو کشور را تقویت کنیم. کارهای بزرگ از دل روابط فرهنگی بیرون می‌آید. مدیر جدید این مجموعه قبلا معاون وزیر فرهنگ ارمنستان بود، همان ابتدای کار که برنامه خواستند، توصیه کردم یک سفر به ایران برویم و ما در قالب هیأتی به تهران و قم سفری داشتیم که خیلی مفید بود. به قم رفتیم و کتابخانه آقای مرعشی را دیدیم و توافق‌هایی را با این کتابخانه داشتیم. از بخش میراث مکتوب و کتابخانه ملی و مرکز اسناد و بنیاد ایرانشناسی هم دیدن کردیم. این سفر سه روزه بود.

موزه نسخه های خطی ارمنستان (ماتناداران) که یکی از غنی‌ترین نسخه‌های خطی و دست‌نویس‌های باستانی جهان را در اختیار دارد

رئیس موزه ماتناداران اضافه کرد: ما همیشه با سفارت ایران در ارتباط هستیم و کارهای فرهنگی و همایش‌های زیادی را ترتیب می‌دهیم و نمایش نقاشی از شاهنامه، اثر آندره سوروگیان در راستای همین ارتباط دوستانه با سفارت ایران بوده است. همچنین طبق توافق با سفیر قبلی ایران، قرار بر این شد که مرمتگر ایرانی به ارمنستان بفرستند تا مرمتگران قدیمی که روی جلدهای لاکی تسلط نداشتند، آموزش دهد. تا به حال آقای حمید ملکیان دو بار از ایران به ارمنستان و این موزه آمده و در یک بازه ۱۰ و ۱۵ روزه، در این زمینه آموزش دادند.

او گفت: دانش مرمت ایران و ارمنستان خیلی متفاوت است. هدف ما از سفر به ایران نیز آشنایی و مکاشفه در این مورد بود و قرار است تا پایان تابستان، همکاران ما در بخش مرمت به ایران بروند تا این آموزش‌ها کامل شود.

تجریان درباره برگزاری نمایشگاه‌ها و همکاری‌های مشترک با ایران و همچنین تبادل آثار، با توجه به مجموعه آثاری که این موزه در اختیار دارد، اظهار کرد: برای برگزاری نمایشگاه و تبادل آثار نیز هنوز اتفاقی نیفتاده است، ولی باید این اتفاق رخ دهد. درحال حاضر ما بیشتر قصد داشتیم ارتباط علمی با ایران برقرار کنیم.

مینیاتوری از فردوسی که آندره سوروگیان به تصویر درآورده است

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت