Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از  ستاد خبری بیست‌ وهفتمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، ویژه‌برنامه‌های کتابخانه‌های گویای نابینایان و کم‌بینایان تحت پوشش انجمن نابینایان ایران همزمان با هفته کتاب در سراسر کشور در حال برگزاری است. در همین راستا نخستین جشنواره‌ کتاب «کاما» پنجم آذرماه ۹۸ با حضور اعضای جامعه‌ معلولان، مسئولان ذیربط و نهادهای فرهنگی در محل سالن همایش بین‌المللی کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه‌های ویژه‌ای هم در کتابخانه‌‌های استان‌های کشور طی هفته کتاب در حال برگزاری است.

در استان ایلام، روز چهارشنبه (۲۹ آبان‌ماه) کارگاه قصه‌گویی و شعرخوانی کودک و شاهنامه‌خوانی برگزار می‌شود.

شهر ارومیه در استان آذربایجان‌غربی نیز شاهد اجرای برنامه‌های متنوعی برای نابینایان و کم‌بینایان عزیز است. تجلیل از کتابخوانان برتر سال، دعوت از نویسندگان کتاب‌های کودک برای سخنرانی و اجرای مسابقه‌ کتابخوان در سطح شهر ارومیه از اهم این برنامه‌‌هاست.

نقد فیلم «تئوری همه‌چیز» در بوشهر

بوشهر نیز با برنامه‌هایی مانند نشست قصه‌گویی در دو رده‌ سنی و اهدای جوایز شامل کتاب‌های بریل و بینایی و نقد فیلم «تئوری همه‌چیز» به استقبال هفته‌ کتاب رفته است.

نشست کتابخوانی ویژه‌ نابینایان از گویندگان کتابخانه (داوطلب) در روز دوشنبه (۲۷ آبان‌ماه) و قصه‌گویی برای کودکان و نوجوانان نابینا و کم‌بینا همراه با برگزاری مسابقه و اهدای جایزه در روز سه‌شنبه (۲۸ آبان ماه) مهمترین برنامه‌های انجمن نابینایان را در زنجان تشکیل می‌دهد.

شهر بیرجند در استان خراسان جنوبی نیز روز پنجشنبه (۲۳ آبان‌ماه) با اجرای مسابقه‌ خلاصه‌نویسی کتاب برای گروه سنی کودک و نوجوان و تقدیر از برگزیدگان و قصه‌گویی برای کودکان با مشارکت بخش نابینایان کتابخانه‌ عمومی محمدتقی کریم‌پور به استقبال هفته‌ کتاب رفته است.‌

شهر اهواز نیز برای نابینایان و کم‌بینایان عزیز، برنامه‌هایی چون مسابقه‌ قصه‌گویی، مسابقه‌ خلاصه‌نویسی و انتخاب کتابخوان برتر سال را تدارک دیده است.
مسابقه‌ کتابخوانی و مسابقه‌ خلاصه‌خوانی با استفاده از کتاب‌های بریل یا صوتی تشکیل‌دهنده‌ برنامه‌های سنندج و استان کردستان هستند.

مسابقه‌ خاطره‌نویسی «اولین بار که کتابخانه آمدم» در کرمانشاه با برنامه‌‌هایی مانند قصه‌گویی اعضای کتابخانه و مسابقه‌ ضرب‌المثل‌ها هفته کتاب را جشن می‌گیرند.

نقد کتاب «پیاده» نوشته‌ «بلقیس سلیمانی» و شاهنامه‌خوانی در روز سه‌شنبه (۲۸ آبان‌ماه) نیز فعالیت‌های کتابی کرمان را شکل می‌دهند.

برگزاری دوره‌های روان‌خوانی و تندخوانی در گرگان، اجرای مسابقه‌ کتابخوانی در بروجرد و برگزاری مسابقه‌ کتابخوانی و کتاب‌گویی و داستان‌های تخیلی در بندرعباس از دیگر برنامه‌های اجرایی به مناسبت هفته کتاب توسط انجمن نابینایان است که با هدف گسترش فرهنگ کتابخوانی و تقویت پیوند اقشار مختلف با مقوله‌ کتاب و مطالعه بین نابینایان و کم‌بینایان برگزار می‌شود.

بیست و هفتمین دوره هفته‌ کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «حال خوش خواندن» از تاریخ ۲۳ آبان ماه در سراسر کشور آغاز شده است و تا ۳۰ آبان ماه ادامه دارد. 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادبیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۶۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی سیدین نیا صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

سیدین نیا خاطر نشان کرد: آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

شایان ذکر است ،این دوره‌ها مطابقش شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 6094067

دیگر خبرها

  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • «سرزمین شعر» ۱۵ میلیون نفر بازدید کننده داشت
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد