Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@04:40:38 GMT

گلایه تولید کننده نوشت افزار از قیمت کاغذ

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۹۸۳۳

سعید قاسمی مدیر مجموعه نوشت افزار «کاما» در حاشیه هفتمین نمایشگاه « ایران نوشت » درباره زمان آغاز به کار در این عرصه گفت: از سال ۸۸ شروع به کار کردیم و با نام «کاما» به فعالیت خود ادامه می دهیم.

اخبار فرهنگ و هنر- وی افزود: در حال حاضر محصولاتی نظیر بازی ریاضیات، تخته وایت برد مخصوص کلاس اول و دوم و سوم، دفترچه یادداشت، برچسب، برچسب تشویقی، کارت تشویق و جامدادی تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مجموعه نوشت افزار «کاما» افزود: جدیدترین محصول این مجموعه در هفتمین نمایشگاه «ایران نوشت»، دفترهای تحریر با نقوش ایرانی  در ۲۴ طرح است و دفترچه های یادداشت متناسب با آنها نیز وجود دارد همچنین بازی ریاضیات مخصوص کلاس اول و دوم و سوم نیز از محصولات جدید مجموعه «کاما» است.

قاسمی درباره وضعیت صنعت نوشت افزار در کشور اظهار کرد: تولید نوشت افزارهای ایرانی در سال های اخیر ارتقا پیدا کرده و پیشرفت خوبی داشته است همچنین استقبال خوبی از سوی مردم صورت گرفته و والدین و دانش آموزان به تولیدات ایرانی روی خوش نشان داده اند. مهمترین نکته در بحث نوشت افزار قیمت تمام شده است؛ متاسفانه قیمت کاغذ افزایش یافته و باعث شده تا قیمت دفاتر افزایش یابد اما امیدواریم که دولت برای رفع مشکل تامین مواد اولیه و بحران قیمت کاغذ تدابیری بیندیشد تا تولیدکنندگان نوشت افزار ایرانی بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه بدهند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران نوشت نوشت افزار ادبیات بازی دولت والدین نوشت افزار قیمت کاغذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۹۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک‌ به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

به گزارش زومیت، بیش‌ از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط‌ به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آن‌ها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

Sekoia

بدافزارهای USBمحور قبلی معمولاً کشورهایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آن‌ها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشورهای اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوترها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله‌ با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید