Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@13:25:38 GMT

بازسازی اتاق «ننه مکرمه» در گالری کاما

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۱۱۴۱

بازسازی اتاق «ننه مکرمه» در گالری کاما

نمایشگاه «مکرمه» با نمایش لوازم شخصی مکرمه و اولین و آخرین نقاشی این هنرمند خودآموخته در گالری کاما برپا می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی گالری کاما، نمایشگاهی ازگنجینه موزه «ننه مکرمه» نقاش خود آموخته مازندرانی برای نخستین بارروز جمعه ۲۳ فروردین در گالری کاما به نمایش در می‌آید؛ در این نمایشگاه ۳۰ اثر از این هنرمند خودآموخته به همراه لوازم شخصی این هنرمند از گنجینه موزه مکرمه به نمایش در خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«علی بلبلی» هنرمند نقاش و فرزند مکرمه قنبری درباره نمایشگاه مکرمه در گالری گاما گفت: نمایشگاه «مکرمه» امسال متفاوت برگزار می‌شود، مکرمه پس از یکسال که نقاشی را شروع کرد بر روی در و دیوار و وسایل منزل نقاشی می‌کرد به همین دلیل خانه وی به موزه تبدیل شده است؛ در این نمایشگاه برای اولین بار لوازم شخصی مکرمه در گالری کاما به نمایش در می‌آید؛ در این نمایشگاه یک اتاق را به شکل خانه مکرمه بازسازی کرده‌ایم تا مخاطب با این فضا بتواند به عمق آثار این هنرمند پی ببرد.

وی افزود: در این نمایشگاه برای نخستین بار ۳۰ اثر از این هنرمند به دیوار می‌رود، همچنین اولین اثر نقاشی مکرمه بر روی سنگ و آخرین اثری که این هنرمند قبل از مرگ کشیده است به نمایش در می‌آید.

مکرمه قنبری یکی از مشهورترین هنرمندان خودآموخته‌ی ایرانی است. او در سال ۱۳۰۷ در یکی از روستاهای مازندران متولد شد و زمانی که بیش از ۶۰ سال سن داشت، نقاش شد. فعالیت جدی «ننه مکرمه» در این زمینه از زمانی شروع شد که به‌خاطر فروخته شدن گاو محبوبش، افسرده بود و برای رهایی از اندوه، به نقاشی پناه برد و آنچه را که در دل داشت، روی دیوارها جان بخشید. یکی از فرزندان ننه مکرمه که علاقه مادرش به نقاشی را دید، برای او از شهر، وسایل نقاشی خرید تا بتواند راحت‌تر کار کند.

مکرمه آن‌قدر در مسیر هنری‌اش مصمم بود که توانست نخستین نمایشگاهش را در یکی از بهترین گالری‌های تهران برپا کند. برپایی این نمایشگاه آغاز راه شهرت او بود. شهرتی که روز به روز بر آن افزوده شد و نام مکرمه قنبری و نقاشی‌هایش بر سر زبان‌ها افتاد. اولین نمایشگاه ننه مکرمه سال ۱۳۷۴ برگزار شد و این نقطه‌ی آغازی بود بر حضورش در بسیاری از نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی دیگر. ننه مکرمه در آبان ماه سال ۱۳۸۴ درگذشت.

نمایشگاه نقاشی «مکرمه» از ۲۳ فروردین تا ۳ اردیبهشت در گالری کاما برپا می‌شود، علاقمندان برای حضور در این نمایشگاه می‌توانند به آدرس خیابان پاسداران، گلستان دهم پلاک ۴۴ طبقه دوم گالری کاما مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایشگاه نقاشی نمایشگاه هنري ننه مکرمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۱۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ فعالان اقتصادی استان در این نمایشگاه آخرین محصولات صادراتی خود را در حوزه‌های آب، برق، پوشاک، رنگ و لوازم خانگی در بیش از ۵۰ غرفه به نمایش گذاشته اند.


در دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا رؤسای اتاق‌های بازرگانی ۲۰ کشور حضور دارند.


نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان از ساعت ۹ تا ۱۷ تا فردا در محل اتاق بازرگانی اصفهان برپاست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • ۱۰ هنرمند فعال نمایش عروسکی تقدیر می‌شوند
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • چرا ژاپنی‌ها به نقاشی «ارواح» علاقه دارند؟