Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@12:47:43 GMT

کیارستمی و شیردل به لندن می روند

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۲۳۴۸۵

مونا خوش اقبال مدیر گالری کاما در نشست خبری اعلام جزییات نمایشگاه «فیلمسازان عکاس» که ۱۶ شهریورماه در گالری کاما در لندن افتتاح می شود، گفت: نمایشگاه فیلمسازان عکاس شامل عکس هایی از کامران شیردل، عباس کیارستمی، ناصر تقوایی، محمود کلاری، جعفر پناهی، سیف الله صمدیان، حمید جبلی و مجید برزگر است که از ۱۶ شهریور تا اول آبان در گالری کامای لندن برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه یکی از سلسله نمایشگاه هایی است که با عنوان «گذر زمان» برگزار خواهد شد.

وی افزود: اولین نمایشگاه با این ایده، نمایشگاه نقاشی های احمدرضا احمدی بود و فیلمسازان عکاس دومین نمایشگاه خواهد بود و بعد از آن نیز ادامه پیدا می کند.

خوش اقبال در مورد هدف این سلسله نمایشگاه ها توضیح داد: این نمایشگاه ها با هدف نمایش ابعاد دیگر یک هنرمند برگزار می شود، چراکه از نظر کارشناسان هنری، یک هنرمند باید به تمامی شاخه های هنری اشراف داشته باشد، برای مثال از احمدرضا احمدی که به عنوان شاعری پرآوازه شناخته می شود، نقاشی هایی به نمایش گذاشته شد که در نوع خود بی نظیر بود.

وی در توضیح بیشتر گفت: از هر هشت هنرمند فیملساز عکاس ۲ الی ۴ اثر به انتخاب هنرمندان ارایه شده است، برای مثال عکس های کامران شیردل متعلق به روزهای انقلاب اسلامی است که به صورت نگاتیو بودند و بعد از ۴۰ سال چاپ شدند. همچنین ۲ عکس از جعفر پناهی در این نمایشگاه ارایه می شود؛ عکس اول بازسازی صحنه غرق شدن کودک سوریه‌ای و عکس دوم تک درخت به یاد عباس کیارستمی است.

در بخش دوم نشست که امروز ۴ شهریور برگزار شد، مدیر گالری کاما با ارایه گزارشی از عملکرد شش ماهه این گالری گفت: گالری کاما ۲ سال پیش تحت عنوان یک موسسه فرهنگی هنری در ایران، سوئد، قبرس و لندن ثبت و شعبه لندن در آذرماه ۹۶ افتتاح شد و شعبه ایران نیز از ابتدای سال ۹۷ آغاز به کار کرده است. همچنین تاکنون ۲ نمایشگاه در گالری کاما ایران برگزار شده است.

وی در پاسخ درباره نظارت و ممیزی آثار هنری که در نمایشگاه های لندن به نمایش درمی آیند، گفت: برای نمایش آثار هنری در خارج کشور خودم ناظر هستم چون به قانون و موازین کشورم معتقدم و از نمایش آثاری که مغایر با موازین اسلامی باشد، جلوگیری می کنم.

خوش اقبال همچنین در مورد نمایشگاه های آینده گالری کاما بیان کرد: در تقویم گالری کاما مقرر کردیم هر شش ماه یک بار آثار هنرمندان مدرنیست ناشناخته در گالری به نمایش درآید که یکی از این نمایشگاه ها برگزار شده است.

گیلدا بریمانی کارشناس اصالت اثر گالری کاما نیز در پایان این نشست درباره معیارهای اصالت اثر گفت: اصالت آثار در مراحل مختلفی مشخص می شود؛ اصالت آثار در ابتدا بر اساس تجربه شخصی و سپس با توجه به امضای اثر، نوع و سبک کار، اشعه ماورا بنفش، مادون قرمز و در مرحله پایانی با اشعه ایکس سنجیده می شود. برای مثال در نمایشگاه پیشگامان هنر ناشناخته ایران در گالری کاما، اصالت تعدادی از آثار با توجه به این موارد شناسایی شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: لندن نقاشی انقلاب اسلامی جعفر پناهی عباس کیارستمی فرهنگی هنری ایران قانون تقویم نمایشگاه عکس عباس کیارستمى کامران شیردل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، فیروز اسوار کاریکاتوریست اردبیلی چهره معلم و مربی را در چند قطعه از آثار خویش نمایان کرده است که در یکی از آنها معلم با برافروختن شمعی درصدد روشنایی بخشیدن به عالم است و به نوعی عظمت کار معلم و تاثیر نور آگاهی در منور شدن تاریکی مجهولات و رفع جهل و نادانی را نشان می‌دهد.
روشنای علم حتی اگر ابتدا به اندازه جرقه‌ای باشد، در ظلمت نادانی قابل مشاهده است و توان مشتعل کردن سایر برافروختنی‌ها و نورانی ساختن جهانی را دارد و بیراه نیست که معرفت و علم را بهترین داشته و سرمایه و عالم و اندیشمند را بالاترین جایگاه برای بشر متصور شده‌اند.
اسوار در آثار دیگری که به بهانه روز و روزگار معلم خلق کرده، به مشکلات و موانع معمولی زندگی معلمان شریف نیز نقبی زده و نقدی وارد کرده است و در یکی از این کاریکاتورها، معلمی را نشان می‌دهد که با وجود استقبال از دانش‌آموز و دسته گلش به مناسبت روز معلم، دغدغه‌هایی از جنس معاش و معیشت در ذهن دارد، اما دانش‌آموز کم‌خبر از مشکلات معلم، با تبسم و با تمام وجود از مربی خود قدردانی می‌کند.
کاریکاتور دیگری که از اسوار در این روز‌ها در اردبیل به نمایش در آمده است، تصویرگر شغل دوم برخی معلمان عزیز است که اغلب بعد از بازنشستگی به مشاغلی همچون رانندگی تاکسی با سایر شغل‌ها مبادرت می‌ورزند تا کمک حالی برای امرار معاش آنها باشد.
این هنرمند می‌گوید: آثاری در موضوع تنظیف شهری و نقش شهروندان و شهرداری‌ها در آن را به شکل کاریکاتور آفریده است و به زودی برای فرهنگ‌سازی در این رابطه در نمایشگاهی در اردبیل به نمایش گذاشته خواهد شد.
اسوار افزود: متولد ۱۳۵۰ در روستای قره داغلو شهرستان پارس‌آباد هستم و از دانشکده علمی و کاربردی خبر اردبیل در رشته کارشناسی روابط عمومی و امور رسانه فارغ‌التحصیل شده‌ام، شغلم آزاد است و از سال ۷۰ کاریکاتور می‌کشم و درآمدی از این هنر ندارم بلکه به خاطر تعلق خاطر و عشق به این هنر به آن می‌پردازم.
وی بیشتر سوژه‌های اجتماعی، سیاسی، ورزشی و هنری کار می‌کند و آثارش در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز اردبیل و نشریات استانی بار‌ها منعکس شده است و پیشتر، آثاری از او با موضوع «اعدام نتانیاهو در آینده‌ای نزدیک» متاثر از جنایات و کشتار وحشیانه اسرائیل در غزه و فلسطین و همچنین کاریکاتوری با مضمون «نتانیاهو در دسترس» که به عملیات وعده صادق و زهر چشم سپاهیان دلاور از رژیم غاصب اشاره داشت، منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!